Retraite / Meditatie

Terugtrekken is een militair woord dat gebruikt wordt in oorlogs- en gevechtssituaties. Het is een moment om je terug te trekken uit de frontlinie en tot jezelf te komen. Wanneer militairen voor uitdagingen staan of veel meer slachtoffers verliezen die hun succes in gevaar brengen, moeten ze zich terugtrekken en hun strategie heroverwegen om onnodig verlies te beperken. Als werknemer op welk werkterrein dan ook, moet je je soms terugtrekken en je leven en werk opnieuw overdenken. Tijd nemen om over je leven na te denken levert veel voordelen op. Je kunt je leven onderzoeken. Je leven onderzoeken, helpt je om tot een waardevol leven te komen

Een retraite is een moment om na te denken en te mediteren over je leven en werk. Het is als het slijpen van je zaag of mes om makkelijker te kunnen snijden dan je spieren te beschadigen door een bot mes te gebruiken bij het snijden. Tijd maken voor retraite is wat je doet als je van je leven houdt.Wij organiseren groepsretraites in verschillende vormen en plaatsen. Wij zijn beschikbaar om uitgenodigd te worden om groepen te komen leiden.

Voor bepaalde levensvragen gaan we mediteren. Sommige levensvragen hebben een meditatieve of reflectieve aanpak nodig. Wij nemen de benadering van de meditatie van de verlossende wet. We hebben een boek over dit onderwerp. Je zult het boek moeten lezen om te beseffen dat je te maken hebt met de wetten van het leven. Deze benadering moet het voor u gemakkelijker maken om over deze zaken na te denken of te mediteren. Het boek wordt gedrukt na de zomer van 2023.

Online of fysiek (€300- per twee uur)

Dit is groepswerk van minimaal 5 personen. Het kan fysiek zijn op een locatie. Het kan ook een onlinebijeenkomst zijn.

Een paar dagen ergens (over de prijs van € wordt onderhandeld) 

Een retraite van enkele dagen op een specifieke plaats is misschien mogelijk.Een pelgrimstocht is ook mogelijk. Een dag retraite of meditatie is mogelijk.

Voor al deze diensten kunt u via onderstaande link een afspraak maken of ons contactformulier gebruiken voor meer informatie.